Populaire bestemmingen


Zoeken naar wintersport reizen

Wintersport boeken

De wintersport Topper


vakantie boeken! nu €0,-
Reisverzekering wintersport vakantie

 

Reisverzekering

 

Volgens de ANWB waren in het wintersportseizoen van december 2011 tot maart 2012 al 1800 ongelukkige wintersporters bij de ANWB alarmcentrale gemeld. Helaas, pech zit er altijd in.

 

Wanneer u besluit op wintersport te gaan, is het erg belangrijk meteen te kijken naar een goede reisverzekering die bij uw vakantie past. U kunt uw reisverzekering voor wintersport op verzekeringssite.nl vergelijken. Onder deze verzekering vallen onder andere je gehele ski-uitrusting en de lessen die je eventueel niet kunt volgen vanwege omstandigheden. Er kan namelijk altijd iets gebeuren waardoor u terug naar huis zult moeten.

 

Ook uw medische verzekering moet u nakijken op dekking bij wintersport. Bij een basisverzekering is er grote kans dat een deel van de kosten niet vergoed worden en is het dus belangrijk een aanvullende reisverzekering en/of wintersportdekking af te sluiten.

 

Bij een wintersportdekking worden de skilessen die u niet gebruikt, de dagen dat u uw skipas niet gebruikt en ski-uitrusting vergoed. Hieronder vallen dus ook een gipsvlucht  en schade of diefstal van  uw uitrusting.

 

 

Bekijk dus van tevoren goed waar u al voor verzekerd bent en waar u verzekerd voor wilt zijn. Sluit aanvullende verzekeringen af, zodat er geen onverwachtse kosten zijn. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw wintersportvakantie!